Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jestem po 3 godzinnej lekturze jednego z topiców na pewnym niemieckim forum . Okazuje się że tam tez są partacze (z resztą o tym wiedziałem juz wcześniej ;) )

Chłopaki borykają się tam z identycznymi problemami jak my .

Jeżeli ktoś czai język niemiecki to może sobie pocztać http://forum.e34.de/thread.php?threadid=46270

marnujesz życie jeżeli nie jesteś dobry w tym co robisz
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Aaaa to znaczy, że myślałeś, że tylko w PL są partacze, którzy chcą szybko zarobić i się nie narobić? Otóż nie - uważać trzeba zawsze i wszędzie - nawet w Niemcach :)
Kai
Opublikowano

Ale pełno naszych gazowców - "partaczy" ma zakłady instalacyjne w Niemczech. z Rejonu podkarpackiego znam przynajmniej 3 gozowców co maja tez zaklady w Niemczech.

ps. Szkoda ze nie ma juz tam A.Hitlera.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ps. Szkoda ze nie ma juz tam A.Hitlera.

Yyyy, chyba za ostro pojechałeś po bandzie... Ja tam konserwatystą nie jestem, ale mimo to przypuszczam, że niewielu ludzi lubi onkla Adiego :|

Niemcy, jak każdy inny kraj, można znaleść każdą skrajność, również partaczy. Ostatnio w tej dziedzinie zaczynają tam królować Turcy. Podobno po odwiezieniu rozbitego auta do tureckiego blacharza można sobie nawet model wybrać :)

A żeby poprawnie założyć LPG, nawet wtrysk, trzeba o tym mieć jakieś blade pojęcie. Chociaż z drugiej strony - żeby skaszanić instalację wtrysku to trzeba się postarać...

Kai
Opublikowano

no do niedawna niemcy przyjezdzali do nas robic gaz :]

Widać teraz już im nie robią problemów z rejestracją aut na gazie - czyżby wyposażyli TUV'y w aparaturę do pomiarów? ;).

A wiadomo, że robią to polacy bo skąd oni o tym mogą wiedzieć skoro nigdy na LPG nie śmigali. :)