Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
Podepne się pod temat. Są gotowe zestawy na allegro. Pytanie czy można evo id6 podłaczyć do anteny ktorą auto posiada w płetwie (navi CIC) czy zastosować jakaś przejściówkę do wtyku antenowego.
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Dołączę się do pytania jak

jak wygląda sprawa zamiany nbt (id5 rocznik 2014) na nbt evo, myślę o zakupie jednostka, ekran, idrive ale chciał bym wiedzieć jakie będą tego konsekwencje, co stracę co zyskam ?

Opublikowano

Wymiana jednostki + wywietlacz + oczywiście kodowanie.

Co zyskujemy?

- Całkowicie nowy interfejs

- Apple CarPlay / Screen Mirroring

- Dotykowy Ekran

Co tracimy?

- dość kosztowne

Zależy komu na czym zależy i jaki ma budżet.

Jeżeli ktoś chce korzystać z map google i ma iphone to warto, ale jest też tańsza alternatywa jak moduł. Jak ktoś ma telefon z androidem to tylko moduł bo tam jest bezprzewodowy Android Auto. Oryginalnie w ID5/6 jest tylko Apple CarPlay.

W obydwu przypadkach możemy pomóc, jeżeli ktoś jest zainteresowany w retrofit EVO ID6 lub afermarketowy moduł z bezprzewodowym Apple CarPlay / Android Auto zapraszamy do nas. Przedstawimy jak to wygląda.

Opublikowano
Dołączę się do pytania jak

jak wygląda sprawa zamiany nbt (id5 rocznik 2014) na nbt evo, myślę o zakupie jednostka, ekran, idrive ale chciał bym wiedzieć jakie będą tego konsekwencje, co stracę co zyskam ?

2014 to jest NBT ID4, nie ID5.

Opublikowano

2014 to jest NBT ID4, nie ID5.

tak tak mój błąd,

a jakie szanse na sprzedanie ID4 w wersji z dużym ekranem ? idzie to sprzedać za jakieś sensowne pieniądze ?