Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, zakupiłem lampe do mojego BMW, jednak jest ona "goła". Dlatego chciałbym się dowiedzieć jakie części muszę jeszcze dokupić aby lampa była sprawna i spełniała swoje zadanie. Dodam, że auta jeszcze nie posiadam, ponieważ sprowadzam go z USA i dopiero jest w drodze, a akurat kilka części było uszkodzone a jednej z przednich lamp wcale nie było. Kupiłem już lampę i chciałbym ją skompletować i przygotować do montażu.
Opublikowano
Nie wiem co rozumiesz pod pojeciem "goła". Jak ja szukalem dla siebie lampy to ludzie wyciagali tylko przetwornice i zarowki/zarnik
Opublikowano
Nie wiem co rozumiesz pod pojeciem "goła". Jak ja szukalem dla siebie lampy to ludzie wyciagali tylko przetwornice i zarowki/zarnik

Z tego co widzę, to nie mam właśnie przetwornicy, żarówek, kierunkowskazu i tylnich osłon. Czytałem też, że potrzebuję silniczka regulacji lamp.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Przetwornica używana allegro, zapewne pasuje też od innych modeli. Dobierzesz po nr: 63 11 7 237 647. Przetwornica ta sama szła na USA i EU.

Żarówki najmniejszy problem. Żarniki to samo. Nowe na allegro wszystko kupisz.

Kierunek nowy z ASO 850 zł prawy 63 12 7 245 814, a lewy 63 12 7 245 813.

Zaślepka mała (bez znaczenia L/P) 63 12 7 716 862

Zaślepka duża prawa 63 12 7 238 814

Siłownik 63 11 7 046 049

Na zdjęciach z USA to praktycznie tylko zderzak zdjęty, auto nieruszone. Naprawiaj :cool2:

Zrób od razu spryskiwacze reflektorów plus włącznik świateł kup taki z przyciskiem na tylne przeciwmgłowe. Nie wiem czy tam wiązkę dodatkową czy tylko kompem się to aktywuje.

Opublikowano
Przetwornica używana allegro, zapewne pasuje też od innych modeli. Dobierzesz po nr: 63 11 7 237 647. Przetwornica ta sama szła na USA i EU.

Żarówki najmniejszy problem. Żarniki to samo. Nowe na allegro wszystko kupisz.

Kierunek nowy z ASO 850 zł prawy 63 12 7 245 814, a lewy 63 12 7 245 813.

Zaślepka mała (bez znaczenia L/P) 63 12 7 716 862

Zaślepka duża prawa 63 12 7 238 814

Siłownik 63 11 7 046 049

Na zdjęciach z USA to praktycznie tylko zderzak zdjęty, auto nieruszone. Naprawiaj :cool2:

Zrób od razu spryskiwacze reflektorów plus włącznik świateł kup taki z przyciskiem na tylne przeciwmgłowe. Nie wiem czy tam wiązkę dodatkową czy tylko kompem się to aktywuje.

Dzięki za pomoc, temat zamykam