Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, ostatnio wymieniłem w moim bmw e60 (przed lift) żarówki ringów ze zwykłych tanich ledów (Z którymi już kupiłem samochód) na droższe żarówki z oznaczeniem canbus natomiast problem jest w tym że nadal migają :( no i oczywiście dalej pojawia się błąd spalonej żarówki, czy może to być wina czegoś innego niż samych żarówek ? ( zmieniłem również żarówki podświetlenia tablicy ale to pomogło i nic nie miga ) może powinienem kupić jakieś inne lepsze bądź inaczej oznaczone ?
Opublikowano
kup markery led maja wlasne przetworniki i swieca duzo ladniej i mocniej, zwykle zarowki sie pala co jakis czas jedna strona.
b28nl6U.png
Opublikowano
A jest opcja żeby je założyć w zwykłych lampach a nie ksenon ? żarówki od ringów mam w5wa nie h10w jak w przypadku ksenonów

Bez problemu zalozysz tylko kup markery led do przed lifta, bo do polifta sa inne i nie beda chodzić w przed lifcie.

b28nl6U.png