Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

VIN podaje:

710 Skórzana kierownica M.

Ta na fotkach to normalna kierownica sportowa.

Opublikowano

PRAWDZIWY NIEMIECKI STAN!!!

Czyli Niemiec pojechał na TUV, facet powiedział mu ze ma do wpakowania 2-3tys euro żeby przeszedł przegląd wiec ja sprzedał Polakowi :roll:

Opublikowano
Fakt, śmiesznie brzmi ten "prawdziwie Niemiecki stan". Nie vhciałbym jechać 600km po to żeby się rozczarować. Ostatnio byłem po felgi 17 calowe 700km, dziewczyna sprzedawała z takiego samego auta. Wiedziała, że jadę z daleka bo wysyłka 400zł, a że miałem coś innego jeszcze po drodze to się wybrałem. Felgi proste? Tak, tak proste. Wszystko pięknie ładnie. Przyjeżdżam do domu zakładam, bo były to całe koła z oponami i auto ma takie drgania, że na autostradzie przy 80 km/h czuje jak klucz łomocze o podnośnik i zapasówke. Jadę na wyważarke, wszystkie koła po puszczeniu chodzą na prawo i lewo po 2cm. To tak apropo uczciwości, poszanowania czasu i sumienia sprzedawcy wobec drugiej osoby.