Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Nadszedł czas na zaktualizowanie mojego E46 :)

Szukam czegoś żwawego w benzynie (pod LPG lub z instalacją), skrzynia koniecznie automatyczna, napęd nie ma dla mnie dużego znaczenia.

Mam do Was prośbę o pomoc ze sprawdzeniem tej E90 328i 2009 z USA w LPG

VIN: WBAPK73579A453447

Ogłoszenie: https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-bmw-e90-328xi-czarna-pantera-ID6DNkuN.html?

Co o niej sądzicie? Jakie są opinie i możliwości chipowania 328i?

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

05.04.2019 r. miała 163 tys. km na aukcji

Po zdjęciach z aukcji USA nie ma tragedii, ale to wiadomo zdjęcia, ale na allegro to już odpust.

Fejk akrapovic, lampa bagażnika w innym odcieniu niż w błotniku, pewnie chodzi o przeciwmgłowe tył. Przód źle złożony. Lampy remiza 1981 r. Także zrobić te pierdoły i może być ok.

Nie wiem czy kubki powinny być w desce czy nie, niech ktoś mądrzejszy się wypowie.

Felgi malował, a znów się nadają do renowacji.

do przeszlifowanie i pomalowania. Koszt ok 300zl w zakładzie lakierniczym.

To jakiś żart. Zderzak to dziś 800 zł bez faktury z demontażem malowaniem i montażem. nikt za 300 zł nie maluje już zderzaków.

Musisz dodatkowo kupić opony letnie.

Gaz włożył i zrobił 20k km, to po co to? Ten silnik w trasie pali wręcz niemożebnie mało. Po co gazować taki motor...

Opublikowano
Gaz włożył i zrobił 20k km, to po co to?

Pewnie to co wydał na instalację spokojnie by mu starczyło na pokonanie tych 20tkm na benzynie.

Ale to jest typowe myślenie rodowitego NOSACZA :norty:

Lampy remiza 1981 r.

Tragedia - festyniarz.

Na tym foto w stanach to wyglada jak by air bag był wystrzelony.