Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam 325i e-30 z 90r przy 4500do6000 obrotow jakby przestawala ciagnac moze ktos wie dlaczego i na gazie i na bezynie wymienilem swiece filtry i dalej jest to samo bede wdzieczny
Opublikowano
to wlasnie przez gaz - masz pewnie instalacje mieszalnikowa (mikser) to on wraz z antywybuchem powoduje taki objaw. Silniczkowi po prostu brakuje powietrza.

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

Opublikowano
niestety to nie jest przez mikser i antuwybuch poniewaz, wyciagnalem mikser i antywybuch i jest to samo na samej benzynie tez myslalem ze od braku powietrza. Silnik krokowy, przplywomierz wszystko jest ok, bo sprawdzilem. (Poprzedni wlasciciel jezdzil bez filtra powietrza mam ja dopiero miesiac, przedtem jezdzilem 525 w kombi)
Opublikowano
niestety to nie jest przez mikser i antuwybuch poniewaz, wyciagnalem mikser i antywybuch

Masz zwężkę i jak wyjmiesz mikser i tak będzie dostawał mniej powietrza.

(Poprzedni wlasciciel jezdzil bez filtra powietrza

mam ja dopiero miesiac, przedtem jezdzilem 525 w kombi)

:shock: bez filtra jeździł :duh: nie wiadomo co za syf wciągał silnik.

http://images22.fotosik.pl/34/375df5381f18b28am.jpg

Moja śliczna była..........teraz w Gliwicach

Opublikowano

Jak można jezdzic bez filtra ???? :shock: :shock: :shock:

Silnik musi łądnie w środku wyglądać !

A pozatym uważam że zakładanie gazu do BMW to profanacja i powinni za to zamykać :) , niestać cie na paliwo to nie kupuj , mnie nie było stać na benzynę to kupiłem diesla .

Opublikowano

A pozatym uważam że zakładanie gazu do BMW to profanacja i powinni za to zamykać :) , niestać cie na paliwo to nie kupuj , mnie nie było stać na benzynę to kupiłem diesla .

wychodzac z twojego założenia wszyscy co maja auta na gaz obojetnie czy to fiat cc czy saab nie powinni miec aut. a to błędne założenie. poczekamy i sie posmiejemy ja ropa bedzie kosztowała 8 zl za litr i zobaczymy jak "bedziesz tankowal olej rzepakowy albo opałowy ewentualnie KUJAWSKI!!!!! albo zuzyty olej ze smazalni ryb. i to zadna profanajca miec gaz w BMW. co do głównego tematu to proponuje koledze rozwarzyc założenie blosa jak zalezy mu na mocy (moze poskutkowac moze nie)

Opublikowano
Jak można jezdzic bez filtra ???? :shock: :shock: :shock:

Silnik musi łądnie w środku wyglądać !

a kto pwiedzial ze nie stac mnie na paliwo jest to drugie auto w rodzinie,a pozatym nie lubie jak ktos pieprzy glupoty,jak cie niestac na paliwo to proponuje przesiasc sie na rower bedzie taniej :twisted2:

Opublikowano
Ja mam gaz w BMW i nie twierdze że to profanacja. Silnik sie gorzej zachowuje niz na benzynie ale gaz też sie używa do zasilania silnika tak samo jak benzyne, olej napędowy, alkohol czy paliwo rakietowe...
Pozdrawiam !!!