Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie do szanownych kolegów odnośnie wentylatora klimatyzacji . Wczoraj syn kupił sobie BMW E46 325I z 2001 roku .Jako że nigdy nie posiadaliśmy takiego modelu więc moja wiedza jest znacznie okrojona . moje pytanie brzmi , aktualnie mamy w aucie wentylator na sprzęgle visko nie posiada żadnego innego . Po paru telefonach do znajomych mechaników nic się nie dowiedziałem ,dlatego postanowiłem zasięgnąć informacji na forum . Jeśli jest ktoś w stanie mi napisać albo zrobić zdjęcia poglądowe jak ma to wyglądać ,co muszę kupić będę bardzo wdzięczny pozdrawiam Piotr

VIN WBAAW31010JV35638

Opublikowano

Cześć

A wiesz gdzie ma się znajdować wentylator?

Mam 330d też mam wentylator na visko a wentylator od klimy jest widoczny przez "nerki". Z kolei mój ojciec w benzynie ma wentylator od klimy między chłodnicami (nie jest widoczny przez nerki). Jak masz od przodu czyli widoczny przez nerki to mogę Ci zrobić zdjęcie jak to wygląda

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Automaty w pb mają visko plus dodatkowy elektryczny przed chłodnicą, u Ciebie powinien być elektryczny za chłodnicą (manual).

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.