Skocz do zawartości

E60 Spolszczenie menu w iDrive - instrukcja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie wiem po co po polsku wgrywac jak jest angielski

Dla niektórych j.angielski jest tak zrozumiały jak dla Ciebie chiński tradycyjny. To taka aluzja tylko. Znam wielu co po angielsku rozumieją tylko "OK" :). Ja akurat mam spolszczone z lektorem, ale to przy okazji naprawy CCC mi zrobili. Co by nie napisać jest przyjemniej niż w językach obcych, choć używam tego tylko do ustawień i funkcji serwisowych, a resztę robi android.

• 3 lata później...
Opublikowano

Odgrzewając temat spolszczania 

Posiadam dwie e60-tki oczywiście z navi ccc. Zagłębiając się w temat pobrałem spolszczenie i krok po kroku zaczynając w pierwszym samochodzie odniosłem sukces. Następnego dnia oczywiście powtarzając procedurę zacząłem wgrywanie w drugim aucie oczywiście tą samą płytą. Wgrywanie zatrzymało się na 50% i wyrzuciło błąd.

Teraz navigacja zatrzymała się na ekranie z logiem bmw. Nie wykonuje żadnych resetów ani nie przechodzi dalej.

Czy ktoś jest w stanie mi powiedzieć od czego jest ta zależność że raz się uda a raz nie ?

Oraz jak można to naprawić??