Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Spryskiwacze nie działają a bespieczniki dobre no chyba że źle sprawdziłem ktoś wie na 100% które to są? E38 735i 1999. Przestały działać po wymianie bateri
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano
Ksenon jest płyn nie ubywa nie wiem może te pomPki padły a nie wiem jak sprawdzic

U mnie padła pompka. Jeśli bezpieczniki i przekaźniki są ok, to możesz ją w ciemno wymienić. Koszt to jakieś 20-30zł i kilka minut roboty. Pompka jest ukryta za prawym przednim kołem, pod osłoną nadkola. Skręcasz koła do oporu w lewo, odkręcasz kilka wkrętów, odginasz nadkole i będziesz ją widział. Wymiana jest bardzo prosta. Plug & play.

http://i.imgur.com/CgYlyQw.jpg
  • 2 lata później...
Opublikowano

A odłącz baterie i podłoncz tak kilka  razy może zaskoczom.  Jak nie to Zdejmij koło prawe nadkole odłącz kostki oczyść podłącz i sprawdź czy zaskoczyło jak nie to wypnij kostki dwa kable bateria +  -    i sprawdzasz na krutko Czy zaskakują. Pozdrawiam:)