Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam Panowie. Problem tak jak w temacie. AHL wyrzuca A558A błąd komunikacji z StepperMoterBox 2, a drugi błąd 9336 błąd w module świateł. Na niektórych zagranicznych forach podpowiadali, że w najlepszym wypadku będzie to problem w kostce lampy ( masa ). Oczywiście stało się to zaraz po zimie więc albo coś zawilgotniało w module pod lampą, albo naprawdę trzeba będzie szukać problemu w kostce. Liczba 2 oznacza, że mam zwrócić uwagę na lampę od strony pasażera czy jak mam to prawidłowo interpretować?
  • 2 lata później...
Opublikowano

Witam serdecznie jak został rozwiązany problem dodam że mam ten sam problem , moduł skrętu wymieniłem na taki sam o tych samych numerach wymieniony w prawej lampie przód BMW E60 Xenon dynamic przedlift,czujnik poziomowania xenonu też wymieniony i lipa, zielona dioda mryga, a kody błędów mam :

A58a komunikacja że steppermoterbox 2 zakłócona, błąd chwilowo obecny, brak sygnału

Kod 9336

Ahl adaptacyjne doświetlanie zakrętów sygnalizuje błąd w module świateł , błąd chwilowo obecny , sygnał lub wartość poniżej wartości progowej

Kod 932e

Lm: system ahl uszkodzony, błąd aktualnie występuje, sygnał nie prawidłowy

Pomocy :(