Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, chciałbym zrobić aktualizację oprogramowania w bmw. Mam wersję oprogramowania z z końca 2014 roku i wchodząc na bmw.com/update wpisując mój VIN wyskakuje mi, że bmw jest zaktualizowane do najnowszej wersji co chyba nie jest możliwe. Proszę o pomoc, pozdrawiam.
  • Moderatorzy
Opublikowano

Ale na tej stronie są tylko aktualizacje do systemu multimediów :D czyli nbt czy co tam masz

Musisz sprawdzić jaki masz poziom integracji np istą lub esysem.

Aktualizacja przez esys - jak nie robiłeś tego nigdy to lepiej sobie odpuść.

spacer.png

Opublikowano
Ale na tej stronie są tylko aktualizacje do systemu multimediów :D czyli nbt czy co tam masz

Musisz sprawdzić jaki masz poziom integracji np istą lub esysem.

Aktualizacja przez esys - jak nie robiłeś tego nigdy to lepiej sobie odpuść.

No nie robiłem tego nigdy :( Czyli jakie mam wyjście? Oddać do ASO żeby mi uaktualnili ? A wersję mam ta jedna z biedniejszych, mały ekran bez navi :evil:

• Moderatorzy
Opublikowano

Wiem, że koszt aktualizacji e9x to średnio ok 500zł u magików. Ja robiłem sobie sam.

Nie wiem ile bierze za to aso ani jakie koszty w F3x

spacer.png

Opublikowano
Wiem, że koszt aktualizacji e9x to średnio ok 500zł u magików. Ja robiłem sobie sam.

Nie wiem ile bierze za to aso ani jakie koszty w F3x

To chyba nie opłaca mi się robić :D

• Moderatorzy
Opublikowano
Jeśli wszystko ok z pracą skrzyni i silnika to raczej szkoda kasy jak nie zrobisz we własnym zakresie.

spacer.png

• 2 tygodnie później...