Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czytałeś?

UWAGA!

Przed zakupem, upewnij się, jakie podłączenie posiada Twój samochód:

CCC (LVDS 10P)

CIC (LVDS 4P)

NBT/EVO (LVDS 6P) (dodatkowe 2 piny z lewej strony)

To zdaje się moduł w bagażniku. A tak swoją drogą wielu ludzi to ma i nie polecają. Z tego co wiem to radio zyje swoim zyciem niz to które jest w oryginale

Opublikowano
A które radio/monitor polecasz najbardziej do trgo modelu? Dużo tego na allegro ale dla osoby zielonej jak ja jest to czarna magia :(
Opublikowano

Nie kupuj tego z allegro. Ściągnąłem z ali wersje hd 1920x720 8 core 4G - 64GB za 1500 zł. Wyświetlacz żyleta. Podłączenie jest proste. Poogaldalem filmiki z youtube jak wyciąć otwór. Mocowania w desce już są. Podpięcie też bez problemu. Działa super. Ja mam caly czas podpiety carplay bo na tym mi najbardziej zależalo. Od pół roku odpukać śmiga.

Do wycinania bez miniszlifierki lepiej sie nie zabierać. Cięcia na spokojnie jest około 45 min.

Opublikowano
Kurcze, ja akurat tam mam schowek więc wycinać nie trzeba ale sam tego w stanie nie jestem zrobić mimo szczerych chęci :
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Nie kupuj tego z allegro. Ściągnąłem z ali wersje hd 1920x720 8 core 4G - 64GB za 1500 zł. Wyświetlacz żyleta. Podłączenie jest proste. Poogaldalem filmiki z youtube jak wyciąć otwór. Mocowania w desce już są. Podpięcie też bez problemu. Działa super. Ja mam caly czas podpiety carplay bo na tym mi najbardziej zależalo. Od pół roku odpukać śmiga.

Do wycinania bez miniszlifierki lepiej sie nie zabierać. Cięcia na spokojnie jest około 45 min.

Zamierzam kupić taką navi. Mam kilka pytań odnośnie użytkowania.

Czy urządzenie umożliwia korzystanie z zestawu głośnomówiącego bluetooth z samochodu , czy jest pełna integralność z systemem audio samochodu ( wzmacniacz , radio ) , czy można normalnie korzystać z USB samochodu odtwarzając muzykę z androida , czy informacje głosowe są emitowane poprzez system dźwięk samochodu czy przez dodatkowy głośnik , czy PDC wyświetlane są prawidłowo na ekranie android , podłączałeś antenę GPS z samochodu czy tą z kpl i jak z łapaniem FIX-a?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Na praktycznie wszystkie twoje pytania jest jedna odpowiedz: NIE.

Jedno TAK jest odnosnie pytania o PDC.