Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam ,mam problem ,wymieniłem u siebie standartowe sprężyny na obniżone H&R ,wygląda idealnie ,no ale przednie koła jakoś dziwnie patrzą górą ku środkowi auta,tak jakby się pochylały do auta,poradzcie co teraz zrobić?,amortyzatory mam normalne ,słyszałem że można zastosować takie śróby z mimośrodem aby wypchnąć trochę koło
Opublikowano
e36 nie ma regulowanych katow pochylenia przednich kol.obnizenie automatycznie pochyla kola i jest to naturalne.zostaw tak jak jest.nie stosuj zadnego druciarstwa i kombinacji
Opublikowano
no nie ustawiałem,ale jakieś 2 tygodnie wcześniej byłemm na zbieżności,póżniej wymieniłem nowe amory i dałem niższe sprężyny,wydaje mi się że to wina tego że są pochylone do środka,no sam już nie wiem
Opublikowano
po kilkunasty tys km moglbys miec zuzyte lekko od srodka. to ze obei zbiera od zewnatrz to ewidentnie wina nie ustawionej zbieznosci.zrobiles blad bo zrobiles zbierznosc przed wymiana polowy zawieszenia co bylo totalnie bez sensu.
Opublikowano
może i tak, ale zbieżność ustawiam jakieś 4 razy w roku,no i nie jestem do końca przekonany że coś to da,fakt zrobiłem ponad 30tys km,i nie wiem czy coś zmieni fakt ustawienia zbieżności gdy koła patrzą do środka,tak jak by się zapadły górą