Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hejka, borykam się z problemem montażu dodatkowego zabezpieczenia E61 530D 2007 LCI M57n2. Mam już sprzęt, którym mogę przerwać obwód tylko gdzie się wpiąć, żeby był prosty montaż i obciążenie nie było większe niż 20A. Myślałem o pinach przekaźnika DDE nigdzie nie mogę znaleźć ile amperów ma przekaźnik. Innym pomysłem było odcięcie kabla selenoidu na rozruszniku. Może ktoś ma inny pomysł? Tak żeby montaż był łatwy, mało widoczny no i to 20A max. Gdzie się wpiąć? Z góry dzięki za wszelkie pomysły.
Opublikowano
Jak automat ja bym odciął rozrusznik.W manualu najłatwiej odciąć czujnik położenia sprzęgłą.Warto też przenieść gniazdo obd,ale stare zostawić tylko z zasilaniem dla zmyłki.
Opublikowano
A Kto Ci ukradnie takie stare auto ? Rynek wypchany po brzegi rozbitkami I smietnikami za grosze a jako calosc to tylko pijany ukrainiec lub cygan by sie polasil gdybys zostawil otwarte auto z kluczykami w srodku