Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich kupiłem 3.0 diselka 2006 rok w dobrej cenie miała androida z którym jest problem i mnie wkurza wiec chce zmienić na oryginalne radio i oprzyrządowanie którego nie ma prosiłbym o rozpoznanie kostek.

A i mam problem gdyż podgrzewanie fotela u pasażera działa razem z diodami a po stronie kierowcy nie , diody też się nie świecą.

1-Lewa strona bagażnika to już wiem że znajduje się zmieniarka i nawigacja która była w aucie , tylko które kostki gdzie te 2 wąskie to chyba od navi a ta szeroka od zmieniarki tak mi się wydaje.

bfW0tGal.jpgNkyhISRl.jpg4kyHE55l.jpgcpKp5Bcl.jpg

2-Prawa strona jedna kostka.

rvcWpOXl.jpgxvUgUxnl.jpg

3-Po środku bagażnika przy burcie jest taka kostka.

p5zaxndl.jpgssEBycQl.jpg

4-A na środku przy fotelach taka

thEESCfl.jpg

5-I reszta kostek przy akumulatorze. Potrzebuje wiedzieć jakich systemów tam brakuje. Kostka z napisem amp jest chyba od modułu haka

1q06m20l.jpgBedbyD6l.jpg

4LVK8ycl.jpgYSn7TZAm.jpgMYgFczmm.jpg

Edytowane przez Creeadave
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
przedliftowe X5 miały rozszerzone wiązki, wtedy kostki są do wszystkiego, co się da. Rozkoduj vin, zobacz co było fabrycznie i kompletuj :cool2:
Samochody które były złe jak były nowe, odradzają się w Polsce jako używane BMW