Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Odrabiam zaległości, a tu takie zmiany. Profi robota, znaczek na duży + :cool2:. Gdybym nie miał w planach zmiany auta w przyszłym roku to też bym sobie zapodał taki zestaw na wożenie rowerów bo tego mi brakuje na jednodniowe wypady :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: do 3City.
  • 4 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Chwilę mnie nie było,więc mały update. Auto w ubiegłym tygodniu stało się "niesprzedawalne":

8sjdP3P.jpg

Z tej okazji mały serwis olejowo-filtrowy:

ItqhU47.jpg

Oraz korzystając z pogody wpadła mała sesja przed-sprzedażowa :D

LuD7SzM.jpg

mtlMx13.jpg

0lT8Ium.jpg

K2HlgDE.jpg

Zz9eRPd.jpg

uEMme7W.jpg

4247dk7.jpg

zrlT9gI.jpg

J8UgJ8M.jpg

PWyXxGY.jpg

2Jurvio.jpg

Yjkd6Gl.jpg

HtmdYaW.jpg

UtWJvVc.jpg

cHh3LQz.jpg

Wytrawne oko zauważy,że hamulce Msport wypadły, a wpadły ori heble (nowe tarcze ATE i klocki ATE/Brembo) w kolorze Valencia Orange - całość jak zwykle spiął wzorowo Cypisek :cool2:

2pjSbef.jpg

qDPz3iK.jpg

NokXgYq.jpg

Qu2v9NX.jpg

W porównaniu do serii z VIN przednie tarcze i zaciski zostały zmienione na 330mm ( seryjnie 312mm). Z auta jestem mega zadowolony,ale możliwe,że z powodu okoliczności życiowych niedługo będzie na sprzedaż.

szmJYUK.jpg

• 1 miesiąc temu...
  • Zasłużeni forumowicze
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

W ogłoszeniu wkradł się błąd. Napisałeś "w moim posiadaniu od 12.2021" zamiast pewnie 12.2020. Popraw, bo lepiej brzmi dłuższe posiadanie, a nie każdy czyta forum. :D

Szkoda, bo naprawdę jedna z lepszych X1 :cool2:

Benzyna zamiast krwi...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W ogłoszeniu wkradł się błąd. Napisałeś "w moim posiadaniu od 12.2021" zamiast pewnie 12.2020. Popraw, bo lepiej brzmi dłuższe posiadanie, a nie każdy czyta forum. :D

Szkoda, bo naprawdę jedna z lepszych X1 :cool2:

:duh: :duh: :duh: ale wtopa... No tak, wygląda jakbym kupił i zaraz gonił dalej... Dzięki, zaraz poprawię :cool2: :cool2: :cool2:

Opublikowano

Co było powodem zmiany hebli za gorsze ? :(

W ogłoszeniu brak informacji na temat modyfikacji tzn Ic, mapa o których pisałeś w poście, czy to znaczy ze nie są w „cenie” ? :?:

Pytam bo znalazłem ogłoszenie w sieci a później ten temat a szukam czegoś takiego ;)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

W ogłoszeniu brak informacji na temat modyfikacji tzn Ic, mapa o których pisałeś w poście, czy to znaczy ze nie są w „cenie” ? :?:

Pytam bo znalazłem ogłoszenie w sieci a później ten temat a szukam czegoś takiego ;)

Hej! Powodem zmiany jak można się domyśleć są pieniądze. Taki zestaw hebli to minimum 5 tysięcy. Te, które są teraz moim zdaniem zupełnie wystarczą, a poza tym wszystko nowe założyłem, więc czy takie "gorsze" to już kwestia indywidualna :wink:

Poza tym przód teraz to 330,a nie 312mm.

IC sprzedany. W aucie jest seryjny, który był też montowany w 335d i 335i. Reszta jest jak w temacie.

Edytowane przez kulfon3
Opublikowano

Hej! Powodem zmiany jak można się domyśleć są pieniądze. Taki zestaw hebli to minimum 5 tysięcy. Te, które są teraz moim zdaniem zupełnie wystarczą, a poza tym wszystko nowe założyłem, więc czy takie "gorsze" to już kwestia indywidualna :wink:

Poza tym przód teraz to 330,a nie 312mm.

IC sprzedany. W aucie jest seryjny, który był też montowany w 335d i 335i. Reszta jest jak w temacie. Najlepiej zadzwoń to pogadamy 790823863. Pozdro

Poszło pw

• Zasłużeni forumowicze
  • 10 miesięcy temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
  • 4 miesiące temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

jest już temat następcy,ale bez zdjęć,bo to forum w nowej odsłonie to jakiś dramat.... edytować nie można... instrukcji jak teraz bezpośrednio wklejać linki ze zdjęciami również nie znalazłem. zrobi się śmietnik i tyle. jeszcze mniej osób będzie korzystać..... /:classic_angry::classic_angry::classic_angry:

https://www.bmw-klub.pl/forum/topic/217802-m-echaniczna-pomarańcza-xdrive25d-x1-f48-lci