Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuję panel sterowania z opcją: grzanie foteli + PDC + ROLETA + DSC/ASC

Problem w tym że takiego panelu nigdzie nie ma. Zazwyczaj są panele z 2,3 lub 4 przyciskami. Znalazłem jeden panel który ma 5 przycisków ale zamiast rolety ma masaż fotelu, moje pytanie czy można podłączyć roletę pod ten przycisk masażu?

• Moderatorzy
Opublikowano
Hmm... to tak raczej nie działa. Te panele różnią się elektroniką, bo przycisk to sobie możesz wstawić nawet jak wytniesz okienko w danym miejscu, ale mam wrażenie, że nawet jeśli mają tyle przycisków co trzeba to mogą być inaczej programowalne.
  • Moderatorzy
Opublikowano

Jeśli masz ochotę kombinować to mogę ci wysłać elektronikę od jakichś dwóch paneli i kilka przycisków, w cenie paczkomatu. Jest prawie wszystko, ale bez tych frontowych ramek, bo były mi potrzebne. Jeśli dasz radę to uruchomić na innej elektronice to zawsze można dociąć okienko w swojej.

Natomiast trochę dziwi mnie, że tam niby są tylko dwa kable do rolety, bo gdzieś muszą być krańcówki, chyba, że załączanie jest zrobione na określony czas. Klawisz naciskasz i puszczasz i roleta się podnosi lub opuszcza. Nie trzeba go trzymać cały czas.