Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Przy skrecie 60-90* jest taki stuk ,przeskok odczuwalny w przednim zawieszeniu jakbym na cos najechal ,za kazdym razem dzieje sie jak w podziemnych parkingach jak najezdzam na ta dluga kratke sciekowa (kola skrecone), czasami na skrzyzowaniu jak skrecam i jest niewielka nierownosc (przy predkosci

5-10km/h. Rrzy normalnej jezdzie 60-80 na zakretach nie ma problemu .

Byc moze ktos mial podobny problem. Pozdrawiam

Opublikowano
Miałem tak 2-3 razy przez 50tyś km, ale nie do powtórzenia w serwisie czy na stanowisku na przeglądzie. W zawieszeniu jest wszystko ok wiec olałem temat.
Opublikowano

Też tak mam raz na kilka tysięcy kilometrów przy parkowaniu w garażu przejeżdżając przez kratkę, więc winą obarczam odkształcającą się kratkę ociekową w garażu podziemnym, która przeskakuje czy coś... :roll:

Więc olewam temat ale jak byście mieli jakąś konkretną przyczynę mechaniczną to chętnie też się dowiem

Opublikowano

hej,

tez mialem/mam podobnie (glownie cos czuje na kierownicy przy parkowaniu, mala predkosc, mocny skret) - bylem w 3 serwisach i nikt nic nie wyczul :shock: