Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Forum nie jest to priv, tylko od pisania na forum ;)

Ja mam G12, ale pre-LCI. Idealnie ciche.

Opublikowano

Jak ustalę " stan rzeczy" podzielę się tym na forum ;) . Póki co próbuję dociec czy tylko ja mam problem czy inni użytkownicy lci również . Kontaktował się ze mną niedawno właściciel takiej wersji jak masz Ty tylko g11 i mówi że ma hałas .

ps jeśli masz benzynę ( v12 ? wg zdjęcia w Twoim opisie ) może być tak że dźwięk wydechu przykrywa hałas na przykład od lusterek ... .

Opublikowano
ps jeśli masz benzynę ( v12 ? wg zdjęcia w Twoim opisie ) może być tak że dźwięk wydechu przykrywa hałas na przykład od lusterek ... .

V12 jest super cichym silnikiem, trzeba w trybie sport pocisnąć, żeby się seryjny wydech odezwał. Także dopisz mnie do tych, co problemu nie mają :D Może znajdziesz jakiś wzorzec, czy to problem G11 czy LCI czy pecha :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wziąłem z salonu taki sam samochód jak mój na jazdę testową ( przebieg 3k km) . Jest głośno . Występuje efekt "uchylonej szyby" . Słychać również delikatny hałas od lusterka.

Wniosek. To czy komuś szumi czy nie ;) zależy od wrażliwości słuchu .

• 1 rok później...