Skocz do zawartości

New Look F10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jestem właściciele białej f10. Ogólnie zastanawiam się na małymi zmianami tylko obawiam się żeby nie z tandecić auta, Tym bardziej ze podoba mi się teraz,ale sam nie wiem. Wiem że się mówi ze o gustach się nie dyskutuje ale byłbym wdzięczny za informacje zwrotne, za wasze doświadczenia.

Zastanawiam się nad wstawkami kilu elementów zewnętrznych na czarno. Gril, widziałem też zaciemniony znaczek przód, dach okleić na czarno, lusterka dokleić na czarno , z tylu na klapie czarna listwa , taki cienki spojler, No i koła na czarno , mam dwa komplety oryginał 16. Tylko ktoś mi powiedział ze zginą ze za małe i ogolnie nie wiem. Nie chciałbym z pieprzyć auta tylko je fajnie zrobić, nie na jakiejś tandecie tylko na czym ze smakiem. Napiszcie proszę co o tym myślicie.. pzdr

Opublikowano

Felgi przy tym aucie to minimum 18"

Można i takiego demonika zrobić ;)

IMG_7579_prior-design_PD55XWB_aero-kit_PD4wheels_bmw_5er_WEB_1200x1200.jpg?v=1587651434

LUB PODIANKA SAMEGO PRZEDNIEGO ZDERZAKA:

bmw-f10-f11-bodykit-dokladka-p_8578.jpg

Opublikowano
  • Autor

Pieknę..

Tyle że chciałem z zrobić z tych co mam.

Opublikowano
  • Autor
Czym zrobić dach na czarno, żeby nie było tandetnie i żeby po krótkim czasie nie wyglądało jak wyplute..
Opublikowano
  • Autor
Która Folia dobra Panowie..
Opublikowano
Która Folia dobra Panowie..

Dobre firmy co mają/robią dobre folie to 3M, mactac, avery denison, druga ważna rzecz to dobra firma co ci dobrze oklei co by później problemów z tym nie było.

tutaj masz kilka namiarów: https://folia-samochodowa.pl/mapa-aplikatorow

Albo samemu popróbować sił :)