Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

Posiadam x3 e83 z 2004 r. Chciałbym się dowiedziec, czy wymieniał ktoś zderzaki plastikowe na m pakiet. Czy zderzaki M idealnie pasują po zdjęciu starych, czy jednAK trzeba coś przerabiać?

Może ma ktoś na sprzedaz? :) pozdrawiam

Opublikowano
Witam wszystkich

Posiadam x3 e83 z 2004 r. Chciałbym się dowiedziec, czy wymieniał ktoś zderzaki plastikowe na m pakiet. Czy zderzaki M idealnie pasują po zdjęciu starych, czy jednAK trzeba coś przerabiać?

Może ma ktoś na sprzedaz? :) pozdrawiam

realoem.com

--

Pozdrawiam,

deebee (Darek)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ślizgi zderzaka musisz mieć, a nie wiem czy nadkola, płyta pod silnikiem będzie pasować.

Ponadto aby to miało ręce i nogi, boczne progi, nakładki na błotniki i listwa dolna na tylną klapę. I w M pakiecie wszystko było w czarnym połysku.

Ale fakt, wersja przedliftowa w M pakiecie nie wygląda tak staro.

Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano

Czy pasuje czy nie to nie wiem ale mogę napisać jakie są różnice do 2006 i LCI ...

Sam pakiet stylizacyjny jest identyczny czy przed czy polift .. inne są oczywiście lampy przód i tył .. reszta IDENTYCZNA ;) ..

Jest temat mój : "Dwie siostry" .. tam jest zdjęcie .. ;)

Aaaaa... no nerki są deko inne > przedlift ma ostre rogi przy lampach od góry polif srebrne skrzela i okrągłe rogi ..

Tylny zderzak ( ten czarny element gdzie jest zaślepka mocowania haka ) mam bez odblasków na bokach w przedlifcie ...