Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam posiada ktoś może schemat 2 kabelkow wchodzących do przekaźnika wentylatora w BMW e90 ten pod podszybiem od strony pasazera tam.gdzie komputer nie mam na nich żadnego prądu nie załącza się przekaźnik i nie startuje wentylator chłodnicy wymieniłem wentylator z modułem na nowy oraz przekaźnik bezpiecznik cały a dalej jest błąd zwarcie do minusa ?? Nie wiem.gdzie szukać gdzie ta.kabelki lecą dalej
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Następnym razem podawaj siedem znaków numeru Vin, będzie mi łatwiej szukać schematów elektrycznych..

Na schemacie widzę cztery przewody. Domyślam się ,że chodzi ci o te dwa cienkie przewody?

- 08/2007

~ pin nr. 1 , przewód plusowy , jest zabezpieczony bezpiecznikiem F24........5A, kolor przewodu czerwono - zielony

~ pin nr. 2 , przewodów masowy/minus , kolor przewodu brązowy, przewód leci do punktu zbiorczego - pod prawą stopę pasażera - przód

+ 09/2007

Wszystko jest tak samo . Jedyna różnica to numer bezpienika F28.......5A.