Skocz do zawartości

nie dzialaja spryskiwacze szyb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OT - juz sie nie dziwie ze admin i moderatorzy tego forum tak szybko i bez zastanowienia zamykaja niektore tematy.

ale tez podziwiam ich czasami za cierpliwosc.

Opublikowano
Zdejmij osłonę wygłuszającą wyjmij końcówki spryskiwaczy przedmuchaj , przepłucz ...cokolwiek aż będziesz miał czysto ....Zlej stary płyn samymi rurkami .....wyjmij cały zbiornik i przepłucz dokładnie .....wlej ciepłą wodę w zbiornik i lej ile wlezie ale bez dysz .... załóż dysze ... ustaw wlej nowy płyn i daj znać....
Opublikowano

Witam, też mam problem ze spryskiwaczami, prawy mi sika znacznie gorzej od lewego...

Czy da się to jakoś wyczyścić bez zdejmowania spryskiwaczy z maski i wyjmowania wężyków od końcówek?? Nie chcę tego robić ponieważ nie bardzo chce zdejmować całe wygłuszenie maski żeby móc się do tego dostać..

Myślałem zeby to jakoś przedmuchać za pomocą sprężarki powietrza ale nie wiem czy nie pogorszę sprawy..

pozdro

Straight six in the front, manual gearbox in the middle and drive goes to the back - that's the chapter one, page one of the petro-sexual handbook :D