Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przymierzam się do zakupu bmw najlepiej e92 z silnikiem 335i i moje pytanie ile realnie ten samochód pali, i czy ten samochód jest jakoś awaryjny i czy raczej dać sobie spokój z zakupem tej wersji 335i czy lepiej wybrać cos słabszego ?

miesięcznie przejeżdżam ok 1000-1500 km nie jest to jakoś dużo , i właśnie zależy mi na mocnym silniku i na fajnym dźwięku nie wiem czy lepiej kupić e 92 335i tak za ok 40 k czy lepiej dołożyć i kupić f30 no z słabszym silnikiem takim 328 i ?

Opublikowano
O silniku n54, lub n55 już chyba wszystko zostało napisane. Wystarczy poszukać w wyszukiwarce.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
335i za 40k nie dostaniesz. Te auta kosztują 60-70, a i tak trzeba włożyć coś.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Mi się udało kupić cała ori w full opcji oczywiście Niemcy nie Ameryka bez jakiej kolwiek rdzy czy tez szpachli , po za wymiana mechatroniki w skrzyni i zrobieniem spływów na turbinach , naprawdę rewelacyjna sztuka( wisienka na torcie ) . Sprzedający okazał faktur na 12 tysięcy . Turbinki nowe z zaworami , pompa wysokiego wymieniona generalnie wszystkie bolączki 335i :) spalanie zależne od trybu jazdy ale te 14 trzeba liczyć na spokojnej :)