Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od kilku tygodni przeglądam wszelkiego rodzaju informacje na temat zmiany reflektorów przednich z przed na po lifta. Jest już jesień i wieczorową porą jeździ się coraz gorzej tym bardziej, że moje reflektory są już tak wysłużone, że do niczego się już nie nadają. W moim aucie są zwykłe reflektory na żarówkach H7 , w moje posiadanie weszły reflektory też zwykłe na H7 tylko, że po lift i soczewka. Czy ktoś z kolegów mógłby mi napisać jak to podłączyć aby działo. Wiem, że trzeba zmienić wtyczki. Moje auto z 2004 a reflektory nabyte z 2007. Będę wdzięczny za wszelką pomoc gdyż chętnie bym to ogarnął na początku tygodnia. Może jest gdzieś jakaś instrukcja. Niestety ale nie znalazłem interesujących mnie informacji więc piszę tutaj.

Z góry dziękuję.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Chcesz ksenon, ale do tego cała instalacja z osprzętem musi być. Poziomowanie itp.

Stare lampy daj na regenerację i mimo H7 będą świecić jak trzeba.

Opublikowano
Jest temat o tym niejeden

Tak wiem, ale nie znalazłem ani porządnego opisu ani konkretnych odpowiedzi, więc jeśli kolega będzie uprzejmy coś mi podlinkować będę niezmiernie wdzięczny. :roll:

Chcesz ksenon, ale do tego cała instalacja z osprzętem musi być. Poziomowanie itp.

Stare lampy daj na regenerację i mimo H7 będą świecić jak trzeba.

Nie nie chcę ksenonów tylko mam zwykłe na soczewce również na H7 . Koszt regeneracji przekroczy wartość zakupu po-liftów, które udało mi sie zakupić w niemal idealnym stanie.