Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo dziwna sytuacja spotkała mnie dziś na parkingu.

Zostawiłam auto (zamknięte of kors) z domkniętymi szybami, a kiedy wróciłam i odpaliłam - dopiero wtedy słysząc głośniej silnik - zauważyłam że mam opuszczone szyby tak na ok. 2-3 cm po każdej stronie. Dodam, że nie mam opcji domyku szyb, ani nic takiego, a silniczkiem nie da się tak opuścić szyby, tj. albo rozszczelnienie na ok. 1 cm albo cała w dół.

WTF?

Czy ktoś z Was spotkał się z czymś takim lub ma pomysł co się stało?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak cała w dół albo 1 cm ? Mam rozumieć że nie możesz opuścić szyby do połowy? Jaki masz rodzaj nadwozia bo o tym nic nie piszesz

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano

Sorry, nadużywam skrótów myślowych.

Problem polega na tym, że szyby "same" się uchyliły, gdy auto stało na parkingu. Na ok. 2-3 cm.

Pomyślałam że coś przypadkiem nacisnęłam wsiadając, ale jak próbowałam potem tak otworzyć okna to się nie dało, bo szyba po naciśnięciu otwiera się do końca. Albo właśnie rozszczelnia na max 1 cm.

Nie mam domyku szyb przy zamykaniu, ani nic takiego.

Nadwozie compact.

Wersję, że była to próba włamania odrzuciłam.