Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Znalazłem coś co mnie interesuje na pewno była jakaś przygoda bo zderzak przedni nie jest w M Pakiecie, rzuca wam się coś szczególnego zanim sprawdzę raport DNA?

https://www.olx.pl/oferta/bmw-e81-2009-duza-navi-m-pakiet-mozliwa-zamiana-CID5-IDGJiHo.html?fbclid=IwAR3GQu7eHWJLL10Z3O5ZkRGI11DO_3fbd4ziugs1KIRUd9NrUAtXlGHpKJ0

W kwietniu jeszcze mial zderzak m pak i byl tanszy :D https://www.olx.pl/oferta/bmw-118d-e81-sprzedaz-zamiana-na-wiekszy-CID5-IDEoBhP.html

Zobacz jak wtedy byla juz maska krzywo spasowana.

Wtedy sprzedawal jakis marcin, teraz lukasz. Dalej te same blachy wiec pewnie nie przerejestrowal samochodu. Zaliczyl dzwona w aucie juz po dzwonie i sprzedaje

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
Ogólnie to Dzięki za pomoc szukam dalej, trochę poczytałem trochę się już naoglądałem i teraz już mniej więcej wiem czego chcę mam nadzieję że nie skończy się na A3

mam tylko 3 warunki wizualne do spełnienia :D

Kolor Biały, zewnętrzny M Pakiet i climatronic na pokładzie ewnetualnie kiera multi

Na razie o żadną normalną sztukę nie zapytałeś... Ode mnie tyle.

BTW.

Wstęp:

Postaram się być delikatny - i nie piszę o tej, tylko o wszystkich "ślicznotkach" - o które do tej pory pytałeś.

Więc tak w skrócie - doprawdy nie mogę pojąć po co Ci gruz w motoryzacji?

Gruz zostaw budowlańcom...

Rozwinięcie:

O kolorze zapomnij - w tamtych latach latach białe były niemal zawsze te najgorsze / najtańsze / firmowe/ najprostsze / kupowane przez najbardziej skąpych, M-pakiet to kilka plastików o które wszyscy nieobeznani w temacie się zabijają (dobrze wygląda "pod remizą", teraz to się nazywa "na spocie") - ALE na razie o żadną normalną sztukę nie zapytałeś, bo wszystkie były walone - więc zderzaki i tak nie są oryginalnie..., climatronic i kierownicę multimedialną ma każda normalnie skonfigurowana.

Zakończenie.

Poszukaj normalnej sztuki, z tych droższych, jak nie jesteś w temacie szukaj z tych z przebiegiem PONAD 200.ooo km, od człowieka użytkującego jedynkę od paru lat, a może trafisz normalną sztukę.

Wtedy zobaczysz jak jeździ dobre BMW.

I nie będziesz porównywał E81/E87 do A3 (obojętnie której generacji) - bo to może zrobić tylko ktoś, kto nie ma pojęcia o motoryzacji.

Każda zdrowa, jedyneczka (tylnonapędowa - czyli do 2019 roku)fanem z jazdy zjada jeszcze przed śniadaniem nawet najwybitniejsze A3...

A że Jedyneczka ma mniej miejsca na nogi tyłu od A3?

No ma mniej miejsca z tyłu, to fakt, ale tą droga zawsze można kupić Daewoo Leganza...

Poza tym sytuacja rynkowa Audi jest taka sama jak BMW - wszechobecny gruz...

PS. Przepraszam, jeśli uraziłem.

Jedynym celem jest wybudzenie z androidowego letargu...

Kupno używanego auta, to nie zaznaczenie kilku ptaszków...

Szczególnie w Polsce.

Edytowane przez miczek.mk

SAAB ready for take off.

codzienność:
- fajna Octavia Elegance Combi 2.0 TDI+ Sportline (DE)
- dobry Touran 2.0 TDI+ CUP (F)
- praktyczne Caddy 2.0 TDI+ Edition35 (F)
czas wolny:
- nerwowe  BMW M140i 340KM RWD shadow finale edition (PL)
weekendy:
- przyjazny Lexus GS-F Sport 477KM (PL)
zabawki:
- zaskakujący SAAB 9-5 Aero 2.3T manual MY2001 MapTun Stage3 (L)

plany:
- ostre BMW M8 Competition Coupé (PL)

Opublikowano
Znalazłem coś co mnie interesuje na pewno była jakaś przygoda bo zderzak przedni nie jest w M Pakiecie, rzuca wam się coś szczególnego zanim sprawdzę raport DNA?

https://www.olx.pl/oferta/bmw-e81-2009-duza-navi-m-pakiet-mozliwa-zamiana-CID5-IDGJiHo.html?fbclid=IwAR3GQu7eHWJLL10Z3O5ZkRGI11DO_3fbd4ziugs1KIRUd9NrUAtXlGHpKJ0

W kwietniu jeszcze mial zderzak m pak i byl tanszy :D https://www.olx.pl/oferta/bmw-118d-e81-sprzedaz-zamiana-na-wiekszy-CID5-IDEoBhP.html

Zobacz jak wtedy byla juz maska krzywo spasowana.

Wtedy sprzedawal jakis marcin, teraz lukasz. Dalej te same blachy wiec pewnie nie przerejestrowal samochodu. Zaliczyl dzwona w aucie juz po dzwonie i sprzedaje

Dzięki za info, u mnie zdjęć nie wczytuje ale opis też coś mówi o historii cytuje "W aucie nie były uszkodzone żadne elementy mające wpływ na geometrię pojazdu"

Opublikowano
Ogólnie to Dzięki za pomoc szukam dalej, trochę poczytałem trochę się już naoglądałem i teraz już mniej więcej wiem czego chcę mam nadzieję że nie skończy się na A3

mam tylko 3 warunki wizualne do spełnienia :D

Kolor Biały, zewnętrzny M Pakiet i climatronic na pokładzie ewnetualnie kiera multi

Na razie o żadną normalną sztukę nie zapytałeś... Ode mnie tyle.

Zakończenie.

Poszukaj normalnej sztuki, z tych droższych, jak nie jesteś w temacie szukaj z tych z przebiegiem PONAD 200.ooo km, od człowieka użytkującego jedynkę od paru lat, a może trafisz normalną sztukę.

Wtedy zobaczysz jak jeździ dobre BMW.

I nie będziesz porównywał E81/E87 do A3 (obojętnie której generacji) - bo to może zrobić tylko ktoś, kto nie ma pojęcia o motoryzacji.

Każda zdrowa, jedyneczka (tylnonapędowa - czyli do 2019 roku)fanem z jazdy zjada jeszcze przed śniadaniem nawet najwybitniejsze A3...

A że Jedyneczka ma mniej miejsca na nogi tyłu od A3?

No ma mniej miejsca z tyłu, to fakt, ale tą droga zawsze można kupić Daewoo Leganza...

Poza tym sytuacja rynkowa Audi jest taka sama jak BMW - wszechobecny gruz...

PS. Przepraszam, jeśli uraziłem.

Jedynym celem jest wybudzenie z androidowego letargu...

Kupno używanego auta, to nie zaznaczenie kilku ptaszków...

Szczególnie w Polsce.

Również dzięki za komentarz, szukam poprostu auta które oprócz że jeździ to jeszcze jakoś wygląda, przyznam szczerze, że 1 ze zwykłym zderzakiem wieje lekko nudą i brakuje jej tego pazura,

Jak widzisz nie szukam też najtańszych aut na otomoto :)

co do climatronica to powiem właśnie że ogrom tych auta ma właśnie ręczną klimę nawet jak mają fajne wyposażenie to ręczna klima to jest zaskoczenie dla mnie

Podsumowując dziękuje za wszystkie uwagi i komentarze bo nie ukrywam że się nie znam na BMW i liczę na pomoc ekspertów przy zakupie :D