Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam ogromna prosbe, niewiem czy w dobrym miejscu napisalem tego posta, ale mam nadzieje ze tak, chodzi mi o sprawdzenie auta, poszukuje chetnej osoby ktora sie bardzo dobrze zna na BMW E36 i chetnie by mi pomogla w sprawdzeniu mojego pierwszego BMW, bo ja sie niezabardzo znam, auto jest do sprzedania w okolichach Gniezna, kto by mogl mi sprawdzic to auto zanim ja sie wybiore po nie 300km od mojego miejsca zamieszkania i to jeszcze niepotrzebnie zeby niebylo, oczywiscie zwracam za paliwo i fatyge :cool2:

Chetnego poprosze o info na maila lub prywatna wiadomosc na forum,

Dziekuje i Pozdrawiam,

Łukasz :cool2:

Opublikowano
niewiem czy w dobrym miejscu napisalem tego posta, ale mam nadzieje ze tak

Bardziej pasuje do obecnego działu. :)

Daj jakieś info odnośnie samochodu na forum, może ktoś już go oglądał/wie coś o nim.

Opublikowano
jak nikt go nie zna to mozesz sie poswieci i te 300km*2 zrobic bo bedziesz mial troche inny obraz niz jak kto stam pojedzie kazdy zwraca na co innego uwage niektorzy sa przeczuleni i pozniej sa rozbierzne opinie.Jedizesz z mechanikiem i masz go jak na tacy.
Opublikowano
jak nikt go nie zna to mozesz sie poswieci i te 300km*2 zrobic bo bedziesz mial troche inny obraz niz jak kto stam pojedzie kazdy zwraca na co innego uwage niektorzy sa przeczuleni i pozniej sa rozbierzne opinie.Jedizesz z mechanikiem i masz go jak na tacy.

W sumie masz racje, ale jeszcze trzeba miec dobrego mechanika od BMW, co by wiedzial gdzie zajrzec, jak silnik pracuje itd... :)

Opublikowano

Jezeli nie masz zadnego zaprzyjaznionego mechanika, to zabierz samochod do najblizszego ASO BMW w Gnieznie, do jakiegos polecanego warsztatu, albo w ostatecznosci chociaz na stacje diagnostyczna i zrob mu pelen przeglad.

Poszukaj na forum, wiele juz bylo tematow o tym, jak kupowac BMW i E36 w szczegolnosci. Przede wszystkim zwroc uwage na bezwypadkowosc - to najwazniejsze.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i