Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie,

Czy jest różnica jeśli na wzmacniaczu jest oznaczenie e87, e90, e91, e92 i część numerów jest inna a część ta sama...?

Czy na podmianę trzeba dokładnie taki jaki był, żeby wszytkie numery się zgadzały, czy nie ma to znaczenia że wsadzę do e90 taki z e87? Z zewnątrz, kostka itd wyglądają identycznie.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wpisz sobie swój numer na www.bmwstore.pl i zobacz jakie są zamienne numery. Przeważnie pasuje wszystko nawet jak numer się nie zgadza.
Opublikowano
Wpisz sobie swój numer na http://www.bmwstore.pl i zobacz jakie są zamienne numery. Przeważnie pasuje wszystko nawet jak numer się nie zgadza.

Dzięki za radę!

Sprawdziłem i rzeczywiście mój numer wymienia się na inny ale to jakiś znacznie nowszy model..., który jest drogi:)

Konkretnie pasowało by mi zmienić mój 9143161 na 6990098. Wyglądają identycznie tylko ta numerologia..., no i nie wiem czy ryzykować...