Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam maly problem nie wylacza mi sie system ASC jak uruchomie silnik wszystko jest jak powinno sytem pokazuje kontrolke na zegarach i po odpaleniu gasnie jak ruszm ostrzej tez dziala i kontrolka miga ale jak chce go wylaczyc wlacznikiem tym pzry popielniczce to nic nie dziala poprostu brak reakcji normalnie powinna zapalic sie kontrolka na zegarach ze sytem jest wylaczony a u mnie tak nie jest czy moze to byc padniety wlacznik skoro system zalacz sie i dziala poprawnie

Pzdr MIREK

http://img835.imageshack.us/img835/6681/snc00073m.th.jpg

DWIE ZYCIOWE MILOSCI MOJA ZONA I MOJA SIODEMKA

Opublikowano
a poco to wyłączać chcesz doznać nirwany? ja u mnie nawet nie patrze w jego strone. pewnego razu padł mi czujnik ABS i wiadomo systemy nie działają to natychmiast kupowałem nowy bo ciężko opanować tą bestie robi ztobą co chce, a najgożej jak sie zapomnisz i przy niewiekiej prędkosci wcisniesz max gaz niech cie bóg ma w opiece
BMW sie nie psuje
Opublikowano
Witam dzieki za slowa ktore dodaja otuchy i podnosza na duchu ze ma sie wlasnie taki smochod usmiech wyrysowal mi sie na twarzy jak to czytalem ale tak na marginesie jak jest to moglby dzialac ale czy czasami nie korci tak sie zapomniec i popiszczec troche oponkami i pozarzucac kuferkiem zeby jak to mowia poczuc wzrost Adrenaliny mimo ze to tak duzy WAGEN Pzdr Mirek

Opublikowano
Witam dzieki za slowa ktore dodaja otuchy i podnosza na duchu ze ma sie wlasnie taki smochod usmiech wyrysowal mi sie na twarzy jak to czytalem ale tak na marginesie jak jest to moglby dzialac ale czy czasami nie korci tak sie zapomniec i popiszczec troche oponkami i pozarzucac kuferkiem zeby jak to mowia poczuc wzrost Adrenaliny mimo ze to tak duzy WAGEN Pzdr Mirek

Automatu Ci nie szkoda?

Choć gdzieś słyszałem że na automacie można bezpiecznie drifować ale trzeba koniecznie wrzucić na skrzyni "1" zamiast "D" wtedy nie działa sprzęgło jednostronne (taki wolnobieg), czy to jest w E32? I czy dobrze piszę? :)

Pozdrawiam

Opublikowano
Tak dokladnie e32 750 napisalem to choc tego nie robie ale korci czasami tak sobie poszalec ale od korci do szaleje daleka droga choc czasami mam tak ze by wylaczyc ASC i troszke pobuksowac kolami ale do Driftu sie nawet nie przymierzam to byla by chyba smierc dla mojej beci choc jest w idealnym stanie ale poprostu szkoda by mi jej bylo zeby ja tak meczyc :nienie: ale i tez wlasnie glownie moje pytanie tyczylo sie jak sprawdzic co jest z wlacznikiem ASC bo nie mozna wylaczyc tegoz systemu Pzdr MIREK