Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Hej

Już po oficjalnej polskiej premierze a tu tak cicho...

Ja z ciekawości podjechałem rzucić okiem i jak dla mnie jest bardzo dobrze.

O ile przodu zwykłej "4" nie trawię, tak M3 chętnie wstawię do garażu. M4 kwestia gustu jako

całość, ale ja raczej w tą stronę nie patrze ze względów praktycznych.

Mam nadzieję że już całkiem niedługo :mrgreen: :evil:

Akurat u Sikory oba auta były z kubełkowymi fotelami. O ile wyglądają rewelacyjnie i pewnie

przy torowej jeździe też będzie rewelacja o tyle ciężko mi sobie wyobrazić wsiadanie do nich

kilka/kilkanaście razy dziennie.

Opublikowano
Byłem gówno jakich mało, to już nie ten klimat . Wiem że na pewno dobrze się jeździ prowadzi ale jakoś mnie to nie kupuje
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A ja uważam, że to fantastycznie dobrze wyglądające auto. Nawet ten kontrowersyjny przód na żywo wygląda bardzo dobrze - świetnie komponuje się z maską, nadaje aut agresywnego, muskularnego charakteru i wcale mnie nie raził (wręcz przeciwnie). Podobnie, zachwycony byłem wnętrzem - w salonie, który odwiedziłem, demówka M3 ma standardowe fotele (nie te carobonowe kubły) i wydały mi się bardzo wygodne, dobrze obejmowały plecy, dawały dobre podparcie pod nogami, nie były szczególnie twarde. Gdybym zamawiał, to na pewno z takimi

Co ciekawe, M3 wygląda o wiele agresywniej od M4, głównie za sprawą szerokich bioder, które w M3 wydały mi się wystawać o wiele bardziej niż w M4

Ponownie jest o czym marzyć. Udane auto!

Pierwsze prawdziwe M, do tego kombi

(ex F10 520d; F10 535d; G11 LCI 740d; G05 M60i)

Opublikowano

Jedna z ładniejszych ///M z ostatnich lat i te kolory - w końcu,

Z pewnością przetestuje