Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

mam takie luźnie pytanie - czy "kupował" ktoś BMW za pośrednictwem superauto.pl?

Jak wrażenia?

Dostałem ofertę na zakup nowej serii 3 g20 z rabatem 23% (auto do produkcji), który wydaje mi się że jest nieosiągalny jeśli chodzi o zakup w salonie.

Chodzi o leasing operacyjny.

Jeśli ma ktoś jakieś informacje, przemyślenia, uwagi - chętnie posłucham :)

Opublikowano

Rabat osiągalny dla brokera jakim jest Superauto.Dla Ciebie indywidualnie nie ma szansy

Minusy: superauto narzuca swój leasing wiec cena uzależniona od tego.Przerabiałem od nich ostatnio dla klientów dwa auta i w jesli chcesz swoje finansowanie to auta nie kupisz od nich.Swoje wychodziło w kazdym przypadku sporo taniej tym bardziej ze nie były to tanie auta :mrgreen:

Kupująć od nich za gotówkę warto jesli nie znajdziesz lepszego rabatu.Z finansowaniem od nich niekoniecznie

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano

Na 4 lata, przy I wpłacie 30% i wykupie ok 2% (chce mieć mozliwość leasingowania dalej ze wzgl. na ubezpieczenie) wychodzi 108%.

do tego GAP 50pln miesięcznie.

Mówisz żeby spróbować w salonie, bo jest szansa na mniejszy rabat, ale bardziej korzystny leasing?

Opublikowano
Ja bym sprawdził.Pokazać ofertę Superauto i zobaczyć co wyjdzie.Salon akurat nie zabrania zewnetrzengo leasingu ale BMW Lease to dobra oferta
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco