Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,

od jakiegos czasu mam problem , podczas ulewy , jakims sposobem dostaje sie woda z przodu od strony kierowcy, jakby od drzwi, po listwie i kolejno leci na dol w strone pedalow. Po dobrej ulewie jest bardzo mokro. Czy ktos z was mial podobna usterke ? Prosze o pomoc .

Pozdrawiam

Opublikowano

Ściągnij tapicerke z drzwi,pod spodem do drzwi jest przyklejone takie wygłuszenie z pianki.W którymś miejscu się odkleiło.Ja u siebie kleiłem to klejem do szyb i jest spokój.Ale najlepiej przyklej to sznurem butylowym znajdziesz na alledrogo

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

ja tez mialem, lepiej szybko ratować za nim ta woda zrobi tak ze powstaną bąble na lakierze

i liste zdemontuj i wysusz pod listwa te wode :)

Wykonuje darmową fotografię samochodów - PROFESJONALNA.

Dla forumowiczów na terenie Wrocławia. Portfolio. +

http://i.epvpimg.com/guXaeab.png

Zlecę import samochodów z USA/JAPONIA

Kupię:

- Boczek tylnych prawych drzwi F30 wersja Harman/Kardon

- Listwy hexagon wnętrza

Opublikowano

Nie powiem Ci jak sie demontuje tapicerke w F31 bo ja to miałem w X3 F25 i w różnych miejscach mogą być śrubki i zatrzaski,ale na 99% ten sam problem,odklejone wygłuszenie.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

W boczku drzwi masz tylko 2 śruby (torx) pod tą listwą rączki/uchwytu. Reszta wszystko na zaczepy, nie bój sie pociągnąć : :D

Listwa progowa tak samo na zaczepy, pociągnij mocniej to zdemontujesz.

Opublikowano

Ja ci powiem co nie mówią inni: najpierw zdjac trzeba przyciski od szyby, bo jak zdejmiesz boczek to

bedzie ci ciezko odpiac przewody. Nie mussisz tego robic, ale warto jak chcesz boczek calkowicie zdjac,

w tym przypadku duzo klejenia nie masz wiec

Ja tego uzylem

Wykonuje darmową fotografię samochodów - PROFESJONALNA.

Dla forumowiczów na terenie Wrocławia. Portfolio. +

http://i.epvpimg.com/guXaeab.png

Zlecę import samochodów z USA/JAPONIA

Kupię:

- Boczek tylnych prawych drzwi F30 wersja Harman/Kardon

- Listwy hexagon wnętrza

Opublikowano
Ściągnij tapicerke z drzwi,pod spodem do drzwi jest przyklejone takie wygłuszenie z pianki.W którymś miejscu się odkleiło.Ja u siebie kleiłem to klejem do szyb i jest spokój.Ale najlepiej przyklej to sznurem butylowym znajdziesz na alledrogo

jesli chodzi o ten szur butylowy ? jaka grubosc polecacie ?