Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

od wczoraj przestało mi działać odtwarzanie muzyki z telefonu youtube i to c omam zapisane w telefonie, niby widze że muzyka się odtwarza a dziku brak, próbowałem już przełączać profil, restartować telefon i nic, w aucie ic w ustawieniach nie zmieniałem, sprawdzałem także wszystkie ustawienia i jest ok , może ktos miał podobny problem i sobie z tym poradził, będę wdzięczny za info

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Miałem taki problem... W ustawieniach telefonu wyciszone przesyłanie dźwięku do samochodu przez bluetooth, pomimo, że rozmowy telefoniczne normalnie słyszałem.
Opublikowano
W moim przypadku kilka razy zdarzyło się, że telefon na androidzie przestał współpracować z systemem samochodu, albo na odwrót: system przestał działać z telefonem. Wykrywał połączenia, ale nie wykrywał źródła dźwięku z telefonu. Przeszło za każdym razem samo, ale teraz po lekturze innego wątku zastanawiam się, czy nie jest to jednak temat dla serwisu i argument za aktualizacją softu do najnowszego. Dorzucę też kolejny powód: brak możliwości przełączenia widoku na wyświetlaczu centralnym - zdarzyło się to raz, ale jednak zdarzyło.
Opublikowano
wystarczyło zrobić reset, czyli przycisk od właczania radia przytrzymać około 20 sekund, wtedy następuje reset wszystko wróciło do normy