Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej wszystkim

Zalogowałem się tu aby podzielić się z wami tym co odkryłem ostatnio.

Przypadkowo trafiłem do warsztatu gdzie zapłaciłem tylko za części, a naprawę miałem gratis.

Jest tam naprawdę fachowa obsługa.

Opublikowano
robota gratis pozornie bo wliczyli sobie to w cenę części albo po prostu mają dużą prowizję od dostawcy części :mrgreen:
Opublikowano
Hej wszystkim

Zalogowałem się tu aby podzielić się z wami tym co odkryłem ostatnio.

Przypadkowo trafiłem do warsztatu gdzie zapłaciłem tylko za części, a naprawę miałem gratis.

Jest tam naprawdę fachowa obsługa.

chlopie, nikt nic nie ma przeciwko reklamowaniu wlasnych uslug, ale litosci, i to pod 2 userami...

http://www.bmw-klub.pl/forum/search.php?search_author=arti29

http://www.bmw-klub.pl/forum/search.php?search_author=czarny29

umiesc to w dziale warsztaty, w swoim podpisie i tyle

Opublikowano

Chyba źle zrozumiałeś moje intencje.

Ja nie reklamuje swoich usług.

Raczej chodziło mi o to, że zrobie komuś przysługe

A tu zostałem posądzony o taką rzecz.

A mówili mi kumple że na forum BMW jest taka fajna atmosfera

Mimo wszystko pozdrawiam

Opublikowano

.....co to za bujda!!!!!Czlowieku kogo kolamujesz-chyba samego siebie

dzis nawet w mordenie mozna dostac za darmo bo trza miec albo gebe ni etaka albo w inny sposob sprowokowac.

takie bajki to dzieciom na ucho sam chce otworzyc taki maly wrasztat z wymiana oleju grati( a wymiana jest dowalona do ceny oleju)Stuknij sie glowe :mad2:

Opublikowano

czarny29, ostrzeżenie za zaśmiecanie forum.

BTW, arti29 za chwilę może też dostać ostrzeżenie. Za te same grzechy, wykonywane z komputera o takim samym IP.

Więc czarny29 alias arti29, wstrzymaj się z informowaniem w każdym poście, że "Warsztat (...) jest the best", bo czegoś takiego tutaj nie trawimy.

Wasze (twoje) posty czysto reklamowe zostały skasowane. Jeżeli będą pojawiać się następne, skończy się to banem - dla obu (?).

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.