Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bywalcy tej części forum już się pewnie zorientowali, że wytrwale szukam X1 lub X3 :) Wolałbym X3, ale jak cos to i X1 nie wzgardzę ;)

Moje dwa ostatnie tematy dotyczyły X1. Tym razem X3 ;)

Co sądzicie o tej https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-x3-bmw-x3-f25-2016-x-drive-pierwszy-wlasciciel-ID6DcDPZ.html

Tu niestety nie mogę znaleźć zdjęć z aukcji :( Niby jedno się pojawia, ale po kliknięciu w nie widać coś innego :( Może ktoś coś znajdzie?

Pomożecie?

Z góry bardzo dziękuję!

Opublikowano
Dlaczego z takim uporem pchasz się w rozbitka z USA? W kraju nie ma ciekawego, albo u Niemca pod kocem? Żebyś sobie później sam w brodę nie pluł :wink:
Opublikowano
Dlaczego z takim uporem pchasz się w rozbitka z USA? W kraju nie ma ciekawego, albo u Niemca pod kocem? Żebyś sobie później sam w brodę nie pluł :wink:

Bo człowiek chciałby jakieś fajne wyposażenie za kwotę poniżej 100 000 :( A z tymi Niemcami co "jeżdżą tylko do kościoła" to wiadomo jak jest.

A mam kilkoro znajomych co kupili autka, w prawdzie nie BWM, ze Stanów i są zadowoleni. Bo powymieniali co było rozwalone i śmigają.

Opublikowano
Sprowadz sam z usa jak chcesz dla siebie auto, wyjdzie taniej jak ta z ogloszenia o 20- 30% a bedziesz wiedzial co masz bo czesto mozna kupic tam auto malo uszkodzone + z historia carfax w przeciwienstwie do wielu perelek z EU od handlarzy
Opublikowano
Sprowadz sam z usa jak chcesz dla siebie auto, wyjdzie taniej jak ta z ogloszenia o 20- 30% a bedziesz wiedzial co masz bo czesto mozna kupic tam auto malo uszkodzone + z historia carfax w przeciwienstwie do wielu perelek z EU od handlarzy

Dzięki za sugestię. Próbowałem już aukcji ;) Niestety bez powodzenia :(

Ale jak się samemu kupuje to też niezła loteria :( Bo to jednak autko bierze się "ze zdjęć" - trochę się czyta o tym, że potem w transporcie jeszcze coś obiją, pokradną, i mimo wszystko sprzedający wałki też robią :(

Mechanik mi radził, że jak już sprowadzone to takie, które jest na miejscu - bo łatwiej ogarnąć co i jak naprawić.