Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie zadaje pytanko po raz drugi a zwlaszcza do kolegow ktorzy maja servisowe schematy i opisy techniczne

Chodzi mi oto ze przekaznik{modul} znajdujacy sie pod tylna kanapa

za kierowca koloru czarnego o symbolach ADM nr 61351378371 pobiera lub urzadzenie podlaczone do niego prad i to sporo bo jakies 2A jak go wypne spada do 0,07A zauwazylem ze po podlaczaniu go i wypinaniu zasila jakis silniczek badzpodcisnieniowa pompke znajdujaca sie na podzszybiu po stronie kierowcy gdzies pod blacha od rwycieraczek doczego to to jest i co mu moze dolegac prosba o POMOC bo juz dwa aku MI padly a boje sie to odlaczyc na stale narazie :mad2:

PROSZE O SZYBKIE ODPOWIEDZI AUTO STOI NA KABLU PODPIETE CALY CZAS POD PROSTOWNIK

http://img835.imageshack.us/img835/6681/snc00073m.th.jpg

DWIE ZYCIOWE MILOSCI MOJA ZONA I MOJA SIODEMKA

Opublikowano
nie iem czy ma to jakeis znaczenie-ale w mojej 316 pod kanapa tylna za kierowca jest czyjnik lub przekaznik jakis AIRBADU-ponoc jak sie przyj......mlotkiem mozna spowodowac wybuch poduszki....ale sa to informacjie niepotwierdzone