Skocz do zawartości

[e36]migacze nie odbijaja!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie.. nie odbijaja migacze.. kierownica(30cm) nie jest seryjna ani nawa.. czy to mzoe byc problemem..? Znam ludzi z takimi srednicami kierownic i odbija im, nawy tez pewnie nie maja seryjne...

W czym moze tkwic problem...? jaka jest zasada dzialania.. rozebralem ten plastik oslaniajacy i nie wiem co dalej..

Pozdrawiam i z goryd ziekuje za pomoc..!

Opublikowano
Poczytałem właśnie trochę fachowej literatury na ten temat i wyszło że w wypadku nieprawidłowego zakładania kierownicy może ulec uszkodzeniu krzywka kierunkowskazów.
BMW forever!!!
Opublikowano
Jeśli nie masz odpowiedniej naby to tego modelu to kierunkowskazy nie będą wracały do pozycji neutralnej. Sama kierownica nie ma znaczenia gdyż to w nabie powinien być odpowiedni wypust do wyłączania kierunkowskazów.
Opublikowano

Nawa to jest w kościele a kierownica ma nabę:)

Jak nikt nie zrobi zdjęcia wcześniej to mogę zrobić ci jutro bo mam zdjętą oryginalną kierownicę w garażu.

Opublikowano
Nawa to jest w kościele a kierownica ma nabę:)

Jak nikt nie zrobi zdjęcia wcześniej to mogę zrobić ci jutro bo mam zdjętą oryginalną kierownicę w garażu.

Bede niezmiernie wdzieczny bo ta moja jakas podejrzana.. a migacze nie odbijajace to juz jest maly problem.. szczegolnie gdy ostatnio spalila mi sie zarowka, w tle byla muzyka zamiast cykania.. i gosc ze skrzyzowania jak wypadl.. hohoho malo braklo jednym slowem.. Pozdrawiam!