Skocz do zawartości

Check numplate linings ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
cos mi sie wydaje ze troszke przekreciles,powinno byc "numberplate lights" sprawdz oswietlenie tablicy rejestracyjnej :mrgreen: ,jesli jednak taki komunikat istnieje to chyba masz chinski w kompie ustawiony hihihi
Opublikowano
witam dzieki za podpowiedź bo faktycznie jedna żarówka nieświeci, przekręciłem powinno być lights, ale numplate chyba jest dobrze niewiem, pozatym licznik jest zwalony bo niewyświetla wszystkich literek. Pozdrawiam, dzięki za wskazówkę
  • 1 rok później...
Opublikowano
check numplate lights- mnie tez sie taki komunikat wyswietlil i niestety nie wiem co to?
Podjechali ułani pod okienko beemką siódemką.
  • 5 miesięcy temu...
  • 13 lat później...
Opublikowano
Coś, co myślę, że odwróciłeś się trochę, powinno to być "światło tablicy rejestracyjnej" sprawdź oświetlenie znacznika :mrgreen:, jednak w przypadku, gdy taka wiadomość istnieje, najprawdopodobniej masz ustawione chińskie hihihi na swoim komputerze.lag ja gale lyrics breathless lyrics