Skocz do zawartości

BMW E39 spasowanie elementów.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem i pytanie dla was ponieważ ostatnio wymieniałem maskę i zderzak i ogólnie wydaje mi się że wszędzie dosyć ładnie wszystko udało mi się spasować ale między lampa a maską, tu obok grilla jest dosyć duża szczelina, tak jakby maska była wysunięta za daleko, ale z drugiej strony rogi równo są spasowane z błotnikiem, czy u was też jest taka szczelina? A drugie pytanie, bo kupiłem zderzak polift który wcześniej miał listwy PDC i gość sprzedał mi bez nich, czy zwykłe listwy chrom podejdą dobrze? Czy listwy lift, a polift mają jakieś różnice?

+ Prośba o rozkodowanie Vin WBADL91070GW50346. Pozdrawiam i czekam za odpowiedzią :)

Opublikowano
Listwy do zderzaka poliftowego są zupełnie inne.Jeżeli masz listwy z chromem,to chrom jest na dole w poliftowych listwach,no i zatrzaski wypadają inaczej.W przedliftowych listewkach chrom był do góry.
Opublikowano
  • Autor
No kurde.. moje E39 jest polift 525d 163 z 2000r a mam listwy z chromem do góry, zderzak był przedlift, ale ostatnio zmieniałem i kupiłem polift.. nie kumam już tych BMW wcale..
Opublikowano
Czego nie kumasz? Listwy są inne sprawdź sobie całe auta na aukcjach. A co do maski daj, fotkę
Opublikowano
  • Autor

Okej, temat do zamknięcia. Listwy od przedlift nie pasują do polift, chyba że się je trochę "przerobi", mój błąd, auto mam polift ale ubrane w przedlift jeszcze. A co do spasowania elementów po lewej stronie mam z 1cm, a po prawej 0.5mm, albo coś jest krzywo albo będę musiał poćwiczyć z dopasowaniem jeszcze :)

Pozdrawiam do zamknięcia.