Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc Wszystkim.

Przymierzam sie do zakupu BMW 745i z 1997 roku...

Prosilbym o porade kogos, kto mial do czynienia z tym modelem, aby doradzil mi, czy auto warte jest kupna.

Z gory wielkie dzieki za pomoc :D

Opublikowano

w niemieckim dowodzie rejestracyjnym jest napisane, ze silnik 4400, wiec nie wiem jak okreslic model tego samochodu.

typ jest okreslony jako 7/g , wiec moze jakis specjalista powie mi cos wiecej:)

Opublikowano

a moglbys mi powiedziec czy to auto ma jakies mankamenty... czy twoim zdaniem jest cos, co mu mozna zarzucic, bo ja nie bardzo sie znam na beemkach:)

to, ktore chce kupic, jest z pelnym wyposazeniem, w skorach, z pierwszej reki, od starszej pani:)

Opublikowano
Sluchaj ja nie musze weryfikowac swojego spojrzenia na to okreslenie, bo w teym bmw jest wszysko,zaczynajac od podgrzewanej kierownicy konczac na czujnikach parkowania.Jest poprostu z kompletnym wyposazeniem jakie bmw fabrycznie wypuscilo w najbogatszej wersji! :roll2:
Opublikowano
Sluchaj ja nie musze weryfikowac swojego spojrzenia na to okreslenie, bo w teym bmw jest wszysko,zaczynajac od podgrzewanej kierownicy konczac na czujnikach parkowania.Jest poprostu z kompletnym wyposazeniem jakie bmw fabrycznie wypuscilo w najbogatszej wersji! :roll2:

Doprawdy?

Są znawcy na tym forum, którzy z łątwością udowodnią Ci, że jesteś w błędzie. Jak juz je kupisz to napiszemy Ci, czego nie masz do 'wszytskiego'.

:: Moje auto ::

:: Nieważne czym jedziesz, ważne dokąd ::

Opublikowano

Jak juz je kupie to wowczas sie bede mogl wiecej pochwalic.A tak pozatym to bedziemy mogli sie nawet w szczecinie spotkac bo czesto tam jestem!

Dzieki za pomoc

Opublikowano

aha

tylna kanapa wyglada mniej wiecej jak ta e32? tzn pewnie lepiej i nowoczesniej bo ty mowisz o e38

http://bmwe32.masscom.net/sean750/option_list/interiorBMWindiviualHigline3.jpg

Opublikowano
No troszke mnie przytkalo:)Ale dla mnie to co moja bmka bedzie miec to i tak jest juz duzy wypas.A to ktore jest na zdjeciu to tez super bryka zapewne ale kazdy powinien wiedziec czego chce i czego potrzebuje w samochodzie.A tak pozatym moglibyscie mi powiedziec cos wiecej o tym aucie?jakie ma wady i zalety bo ja nic tak naprawde o nim nie wiem.bo do tej pory nie miale stycznosci z bmw.
Opublikowano
aha

tylna kanapa wyglada mniej wiecej jak ta e32? tzn pewnie lepiej i nowoczesniej bo ty mowisz o e38

http://bmwe32.masscom.net/sean750/option_list/interiorBMWindiviualHigline3.jpg

:lol: :lol: :lol: :lol: to było dobre :cool2:

A założycielowi tematu radził bym skorzystać z opcji SZUKAJ, tak się składa że też interesuje się tym samochodem (e38 740i z motorem M62 4,4l) i bardzo dużo i w sumie chyba wszystko co chciałem wiedzieć dowiedziałem się używając wyszukiwarki, Tobie też to radzę zamiast bezsensu zakładać nowy temat. :mad2:

Pozdrawiam!

Paweł

Kiedyś było: e36 325i, e39 540i, e38 740i, e53 3.0d, e65 745i, e39 M5

Opublikowano

Pan Kris jest typem młodzika - ja zero, dla mnie 100%.

Proponuje zamknąć temat, albo go zablokować, bo wszyscy mu piszą - szukaj, bo jest tu wszytsko, ale on nie rozumie.