Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czekam na sprowadzenie 320D m47 163km ! Zanim autko do mnie przyjedzie postanowiłem zajrzeć tutaj i zadać kilka pytań !

Czy oryginalne radio można wymienić na jakieś akcesoryjne z usb/aux ?

Czy aux jest schowany w schowku ?

Oil Catch Tank czyli separator oleju i mokry dolot ...

Jakie jest wasze zdanie odnośnie tego rozwiązania i czy warto go założyć ? Puszka musi być zainstalowana poniżej odmy silnika ?

Dzięki za info !

Opublikowano

Możesz założyć inne radio ale będzie to wyglądać jak kupa. Co do separatora nie ma co sie bawić nie ma tam tego oleju tak dużo a przy sprawnej odmie już w ogóle.

Co do radia ewentualnie jakieś na androidzie bo serio te 1din wyglądają tragicznie. Poza tym aux powinien być w schowku a jak chcesz bt możesz kupić transmiterek

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Radio oryginalne to jest chyba ALPINE. Gra bardzo dobrze nawet z "bieda" zestawem głośników.

Przed zakupem E91 miałem mnóstwo rokminek... O łapaniu oleju z dolotu nie pomyślałem ani przez chwilę.

To jest normalne???

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W M47 nie tak łatwo założyć oil catch tank bo trudno się wpiąć w układ odma-dolot. Jeżeli wszystko jest sprawne to nie ma się co w to bawić.
3A0jS9b.png