Skocz do zawartości

Kupiłem e34 i co dalej??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, wczoraj stałem się nabywcą E34 a raczej namówiłem ojca, zeby w końcu kupił sobie BMW :) Jest to E34 z 1989 roku 525, stan idealny jak na rocznik naprawde full wypas orpoc skóry klima itd działająca, jest jakiś wyciek z dołu silnika tzn poci się i osłonka z dołu siulnika jest lekko zabrudzona. Nic się nie swieci autko prowadzi sie rewelacyjnie, przyspiesza i wkreca sie bez problemu. Przebieg to 242 tys na 90% oryginalny. Autko jeździ na gazie ale nie ma rpoblemu nie strzela itd, poprzedni wlasciciel zalozyl instalke ktoira po prostu pasuje do autka, jak sprawdzic reszyte i co teraz dokladnie zrobic, autko mial wymieniane zaiweszenie przod itd, ale co dalej z kosmetyka za co sie wziąc. Autko naprawde zadbane zreszta kupiłem je z forum tutaj od pewnego pana i koleś naprawdę dbał o to autko.

Liczę na porady posiadaczy e34 zwlaszcza z tym silnikiem to jest chyba M20 tak????

Opublikowano

... jak ma metalowy kolektor ssący to M20 - B25 ...

... za co sie wziąc ? - do takiego sklepu co kiedyś obsługiwał od 13 - i żeby się nie psuło :mrgreen: - gratulacje ...

* - w zależności od typu i wyposażenia