Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Zakupilem ostatnio komplet skórzanej tapicerki do mojej E36 za bardzo dobre pieniążki na szrocie w niemczech :lol:

Teraz niestety pojawia się kilka mankamentów związanych z przełożeniem tychże foteli.

1. Zakupione fotele nie mają podgrzewania a ja mam w swoich welurach.

2. Fotel pasażera jest regulowany tylko 2 pozycjach (przód-tył i oparcie)

3. Autko z ktorego wyjete byly fotele było bez poduszek tak więc śmiem podejżewać iż nie ma mat!

4. Tylna kanapa jest dzielona a moja nie.

5. Nie mam worka na narty a w nowej tapicerce jest miejsce i mam caly mechanizm z workiem ale nie mam dziury w tylnej ściance.

PYTANIA:

Ad.1: Jak przełożyć grzałki z moich foteli do tych ze skórą? Czy ktoś to już robił?

Ad.2: Jak przełożyć mechanizm podnoszenia fotela (góra dół) z mojego fotela? Zauważyłem ze w fotelu ze skórą jest cały zawias etc. ale nie ma tylko linki i dźwigni. Czy to bedzie duży problem przelożyć to z mojego fotela?

Ad.3: Jak przełożyć moje maty do tych nowych foteli?

Ad.4: Czy bedzie problem z mocowaniami?

Ad.5: Czy dziure na worek można poprostu wyciąć szlifierką kątową bez obaw?

Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź

:cool2:

[bMW... i wszystko jasne]
Opublikowano
Odnosnie pytania 4 to mysle ze nie ma problemu z wycieciem jak mialem e30 to poprzedni wlasciciel wlasnie tak zrobil.
Byłe 318i coupe obecne 320i coupe radosc z jazdy.Nareszcie długo oczekiwane E46 kombi.