piter_poznan Opublikowano 20 Maja 2020 Opublikowano 20 Maja 2020 Panowie jak w temacie. Mam boczki z podswietleniem led diodami , pacjent e61 przed liftem. Wczesniej nie mialem i chce teraz to jakos podlaczyc aby swiecilo po zapaleniu swiatel. Podobno mozna gdzies sie wpiac w podswietlenie przyciskow od szyb. Jest ktos w stanie mi pomoc w tej kwesti? Moze ktos u siebie montowal juz i wie co i jak. Dziekuje
Zasłużeni forumowicze Burza1234 Opublikowano 21 Maja 2020 Zasłużeni forumowicze Opublikowano 21 Maja 2020 Podaj miesiąc i rok produkcji.
Zasłużeni forumowicze Burza1234 Opublikowano 21 Maja 2020 Zasłużeni forumowicze Opublikowano 21 Maja 2020 Jeszcze potrzebuje daty produkcji tych boczków.
piter_poznan Opublikowano 21 Maja 2020 Autor Opublikowano 21 Maja 2020 Nie wiem , boczki do przed lifta z diodami led
Zasłużeni forumowicze speed1211 Opublikowano 21 Maja 2020 Zasłużeni forumowicze Opublikowano 21 Maja 2020 https://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=73&t=371317 Spot Monachium Facebuk: BMW München PL- Kto ty jesteś?- Cyprian mały.- Jaki znak twój?- BMW!!!
Zasłużeni forumowicze Burza1234 Opublikowano 21 Maja 2020 Zasłużeni forumowicze Opublikowano 21 Maja 2020 Panowie jak w temacie. Mam boczki z podswietleniem led diodami , pacjent e61 przed liftem. Wczesniej nie mialem i chce teraz to jakos podlaczyc aby swiecilo po zapaleniu swiatel. Podobno mozna gdzies sie wpiac w podswietlenie przyciskow od szyb. Jest ktos w stanie mi pomoc w tej kwesti? Moze ktos u siebie montowal juz i wie co i jak. Dziekuje Zanim podam ci piny , w które należy się wpiąć to miej na uwadze , że kolor przewodu plusowego to szaro - czerwony a masa/minus to kolor brązowy.Chcesz się wpiąć w oświetlenie przycisku do podnoszenia/opuszczania szyby..?Kość przy guziku jest cztero pinowa Kość przy twoim dodatkowym oświetleniu jest dwu pinowapin nr. 3 ( guzik ) z pinem nr 2 ( nowy LED )Jest to plus , kolor przewodów szaro - czerwony.pin nr 2 ( guzik ) z pinem nr. 1 ( nowy LED )Jest to minus , kolor przewodów brązowy.
piter_poznan Opublikowano 21 Maja 2020 Autor Opublikowano 21 Maja 2020 Ok dziekuje . Pytanie swiecic to bedzie w ogole ? Zastanawiam sie czy te diody odbpodswietlenia sa na 12 v czy mniej. Bo moze lepiej bedzie sie wpiac pod lamki na dole boczkow . Wiesz to moze ?
Zasłużeni forumowicze Burza1234 Opublikowano 21 Maja 2020 Zasłużeni forumowicze Opublikowano 21 Maja 2020 To co ci podałem to na podstawie schematu elektrycznego.Rozumiem ,że twoje dodatkowe podświetlenie jest oryginalnym wyposażeniem auta BMW???Napisz mi na podstawie tego zdjęcia o , której lampce na dole piszesz....https://www.newtis.info/tisv2/a/en/e61-520d-tou/RPT0oXMhttps://www.newtis.info/tisv2/a/en/e61-520d-tou/RNerBDbPiszesz o ....???E140E136E88Jeśli podłączysz to do lampki , która jest na samym dole ( oświetlenie zewnętrzne, E88 ) ,to twoje dodatkowe oświetlenie będzie świecić gdy otworzysz drzwi.Dodatkowe oświetlenie , według zdjęć to E140......???
piter_poznan Opublikowano 21 Maja 2020 Autor Opublikowano 21 Maja 2020 Masz racje z ta lampka na dole boczka . Swieci tylko jak otwoeramy drzwi. Dosatkowe oswietlenie boczkow to oryginalny produkt bmw , mowimy o doodach w boczkach
Zasłużeni forumowicze speed1211 Opublikowano 21 Maja 2020 Zasłużeni forumowicze Opublikowano 21 Maja 2020 O czym w tu się tak rozpisujecie.Dwa kable, jeden brązowy drugi siwo czerwony. Połączyć pod przycisk podnoszenia szyb i tyle. Te kable i tak łącza się zbiorczo i tylko jeden idzie do lm Spot Monachium Facebuk: BMW München PL- Kto ty jesteś?- Cyprian mały.- Jaki znak twój?- BMW!!!
Rekomendowane odpowiedzi