Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jakiś czas temu zainstalowałem tą aplikację by z ciekawości kiedyś tam zmierzyć czasy swojego E90.

Pamiętam, że zaraz po zainstalowaniu aplikacja działała. W chwili obecnej Dragy nie działa "NO DRAGY FOUND" czy jest tu może ktoś kto tego używa i wie gdzie leży problem?

Edytowane przez Smokin

.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
A masz urządzenie Dragy ?
Opublikowano
Tego performance boxa nie mam. Ale apka zaraz po zainstalowaniu działała mi jak każda inna stand alone tego typu. Fakt, że zmieniłem przez ten czas telefon.

.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Aaa to nie wiem :) Myślałem że masz to byśmy coś pomierzyli :lol:
Opublikowano
To ona ma teraz działać tylko z tym modułem ? Dałbym sobie głowę uciąć, że przy pierwszym odpaleniu śmigało tak jak np RaceChrono

.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Z tego co wiem to Dragy żadnych pomiarów bez urządzenia nie wykonuje.
Opublikowano

Teraz już widzę. Mój błąd , sprawdziłem w historii zainstalowanych ap na google play i to było DraGGy czyli coś pokroju RaceChrono. A Dragy bazuje tylko i wyłącznie na zewnętrznym module właśnie.

Temat do zamknięcia ;)

.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Dokładnie Dragy działa tylko z urządzeniem, które trzeba dokupić osobno. Fajna alternatywa dla dużo droższego RL.

Skoro taki temat już powstał, to kto ma jakiś pomiar niech się pochwali :)

Opublikowano
Skoro taki temat już powstał, to kto ma jakiś pomiar niech się pochwali :)

Na jutrzejszy poranek zapowiadają okolice 6 st C , dodatkowo lecę do pracy długą prostą przez las - będzie czym oddychać :lol: Może akurat coś wrzucę :mrgreen:

Wujekwaldek na tym forum ma ponad 3000 postów a tematu z czasami brak? Przecież to wręcz niemożliwe :mrgreen:

Tymczasem mój pomiar z zeszłego roku.

default-image.png

Zeperfs dla 330i podają 6,4 sekundy.

http://www.zeperfs.com/fiche1302-bmw-330-i.htm

.

• 3 lata później...