Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
Opublikowano

Objaw mam taki, że często przestaje grać prawy przedni głośnik. Jak dam głośniej to się załącza. Zdarza się, że w ogóle przestają grać oba głośniki przednie, np. po wejściu w zakręt :o Znalazłem taki filmik

celem poprawy zimnych lutów w tunerze... tylko, że nie znalazłem tunera w bagażniku więc zakładam, że jest normalnie na miejscu w desce rozdzielczej. Myślałem, że tam jest tylko panel, bo tak gdzieś wyczytałem. Jakby ktoś potwierdził zanim znowu coś rozgrzebię niepotrzebnie i czy faktycznie usterka w moim wypadku będzie wskazywać na problem z lutami ? Tuner mam taki sam jak na tym filmiku tylko w innym miejscu czy to będzie jakiś inny model ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak nie masz navi to wszystkie bebechy są w radiu, w desce.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Moderatorzy
Opublikowano
Wtyki idą do odtwarzacza CD53. Tam jest też tuner ? Więcej nic nie mam oprócz plątaniny kabli, bo Gebels podłączał zestaw głośnomówiący i pociął wszystkie kable włączając w szereg jakąś puszkę z przekaźnikami z napisem RS0013. Wszystkie kable są spięte na złączki i pewnie tam coś nie kontaktuje.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tak, tam jest wszystko. Jak jest taki makaron to podjedź do kogoś kto ogarnia car audio i szybko załatwi sprawę, w takim przypadku ciężko będzie pomóc.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

• Moderatorzy
Opublikowano
Dałem radę sam, ale dzięki :) Wywaliłem kłębowisko niepotrzebnych gratów i kabli. Radio gra :D
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
:cool2:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL