Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam BMW f10 2011 rok bez rozkładanej tylnej kanapy, a chciałbym mieć możliwość składania. Znalazłem w necie kanapę składaną w takiej samej tapicerce za rozsądną kasę i zastanawiam się nad przełożeniem. W związku z tym jeżeli macie wiedzę żeby odpowiedzieć mi na kilka pytań z góry dziękuję.

1). Czy do takiej przekładki potrzeba coś więcej niż kanapę (tj. mocowania, śruby, uchwyty, zamki)?

2). Czy niezależnie z którego rocznika kupię kanapę to będzie pasowała i czy jeżeli zdarzyłoby się że będzie z f11 to też podejdzie ?

3). Czy dużo roboty z taką przekładką i czy warto?, Może ktoś ma jakąś instrukcję jak to zrobić?

Pozdrawiam.

Opublikowano

ale oczywiste, ze musisz mieć jeszcze dodatkowe elementy poza kanapą. Tutaj masz scheamt stelaża kanapy i masz pokazane jeszcze m. in. zamek, cięgno do otwierania

https://www.bmwstore.pl/pl/katalog/diagram/52_3626-siedz-tyl-rama-siedz-sys-zal/vG686807#part05

Musisz zweryfikować co możesz kupić w zestawie u tego sprzedawcy.

Tutaj znajdziesz dokładne info co i jak zamontować - a również będziesz widział co jest potrzebne:

www.newtis.info