Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich mam pewien problem bania od 120km/h zaczyna strasznie telepac czuć mocne drgania kasty i kierownicy pierwsze co mi przyszło do głowy to opony wymieniłem przednia oś bo miałem w garażu akurat 2szt rozmiar taki sam jak tyl 225/55/16 felgi proste oryginał bmw stalowe przód wywarzony wszystko niby ok u wulkanizatora ma ktoś jakiś pomysł zaczniemy od najprostszych rzeczy zanim wymienię pół zawieszenia dzięki z góry wszystkim za pomysły bo tył raczej nie telepie co?
Opublikowano
W moim przypadku drgania pojawiły się jak wylał się jeden amortyzator z, tylu plus okazało się, że są dwa wahacze do zrobienia. Wcześniej wszystko było idealnie. Także polecam sprawdzić stan amortyzatorów i wahaczy
Opublikowano
Jadę dzisiaj do stacjii kontroli pojazdów zobaczymy co wyjdzie na szarpakach dam znać ale jakby coś było z tyłem to bym raczej na kierownicy nie czuł a tu ewidentnie przód tak jakby przednie opony podskakiwaly na bierzniku takie dziwne odczucie
Opublikowano
Na szarpakach niby wszystko ok amortyzatory lewy80%prawy86% czyli kondycja spoko nic nie było Widać stwierdził łącznik stabilizatora z prawej strony nie idzie w pionie lekko skosnie wymienić same łączniki czy kupić lepiej zestaw wachacze łączniki itd